close
تبلیغات در اینترنت
گزارش کار آموزي توليد نوشابه گازدار
.:: تاک مقاله ::. پرپوزال ، دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه

مطالب پر بازدید

پشتیبانی 24 سایت

[66190920 - 021]

تلگرام سایت

[989394308078]

تبلیغات

آمار سایت

  • افراد آنلاین : 1
  • بازديد امروز : 54
  • بازديد ديروز : 282
  • آي پي امروز : 14
  • آي پي ديروز : 48
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • بازديد هفته : 1,936
  • بازدید ماه : 37,270
  • بازدید سال : 89,454
  • كل بازديدها : 728,854
  • ای پی شما : 34.230.84.215
  • مرورگر شما :
  • سیستم عامل :
  • كل کاربران : 312
  • كل مطالب : 3631
  • كل نظرات : 0
  • امروز : جمعه 06 اردیبهشت 1398

اطلاعات کاربری

عضو شويد
فراموشی رمز عبور؟

نام کاربری :
رمز عبور :


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

مطالب تصادفی

تبلیغات اختصاصی ( با بخش تماس با ماهماهنگ کنید(

آخرین عناوین

گزارش کار آموزي توليد نوشابه گازدار

قیمت:30000ریال

فهرست مطالب

عنوان صفحه

تاریخچه محل کارآموزی

تاريخچه نوشابه ..................................................................................................... 1

فصل اول : آب

آب ........................................................................................................................... 2

تصفيه آب ............................................................................................................... 2

فصل دوم : واحد عصاره

عصاره يا بنيان نوشابه .......................................................................................... 3

افزودنيهاي مجاز در نوشابه .................................................................................. 3

شيرين کننده‌ها ........................................................................................................ 3

تهيه شرب اوليه از شکر جامد ................................................................................ 4

فيلتراسيون شربت اوليه .......................................................................................... 4

تهيه شربت غذايي (عصاره) .................................................................................... 4

طعم دهنده‌ها ........................................................................................................... 5

عصاره نوشابه‌هاي پرتغالي ................................................................................... 5

عصاره نوشابه‌هاي ساده ....................................................................................... 5

ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه ............................................................ 5

 

عنوان صفحه

فصل سوم : گاز Co2

توليد گاز Co2.......................................................................................................... 7

برج شستشو ........................................................................................................... 7

رطوبت گيري يا جدا کننده آب ................................................................................ 7

چيلر ........................................................................................................................ 8

فصل چهارم: بطري شوي

بطري شوي ............................................................................................................ 9

اندازه‌گيري درصد سود در بطري شور ............................................................. 10

آينه بان ................................................................................................................ 10

فلوميکس .............................................................................................................. 10

کربوکولر .............................................................................................................. 11

پرکردن بطري ...................................................................................................... 12

آزمايش نقطه پر شده ........................................................................................... 12

دستگاه تشتک زن ................................................................................................. 13

پرکن جعبه نوشابه ............................................................................................... 13

فصل پنجم : کنترل کيفي

مقدمه کنترل کيفي ................................................................................................ 15

عنوان صفحه

آزمايشات انجام گرفته روي نوشابه ................................................................... 15

آزمايش بريکس .................................................................................................... 15

مقدار بريکس ........................................................................................................ 15

آزمايش بومه ....................................................................................................... 16

اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2....................................................................... 16

اندازه گيري درصد قند ........................................................................................ 17

آزمايش اسيديته ................................................................................................... 17

تعيين چگالي ......................................................................................................... 17

آزمايش pH ......................................................................................................... 17

آزمايشات ميکروبي و شيميايي ............................................................................ 18

آزمايشات ميکروبي .............................................................................................. 18

تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي ......................................................................... 18

ساخت محيط کشت .............................................................................................. 18

انواع محيط کشت ................................................................................................. 19

روش انجام آزمايش ميکروبي ............................................................................. 20

نتايج آزمايشات انجام شده .................................................................................. 21

آزمايشات هفتگي