close
تبلیغات در اینترنت
طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ
.:: تاک مقاله ::. پرپوزال ، دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه

مطالب پر بازدید

پشتیبانی 24 سایت

[66190920 - 021]

تلگرام سایت

[989394308078]

تبلیغات

آمار سایت

  • افراد آنلاین : 4
  • بازديد امروز : 303
  • بازديد ديروز : 2,073
  • آي پي امروز : 27
  • آي پي ديروز : 37
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 1
  • بازديد هفته : 303
  • بازدید ماه : 35,637
  • بازدید سال : 87,821
  • كل بازديدها : 727,221
  • ای پی شما : 3.90.56.90
  • مرورگر شما :
  • سیستم عامل :
  • كل کاربران : 312
  • كل مطالب : 3631
  • كل نظرات : 0
  • امروز : دوشنبه 02 اردیبهشت 1398

اطلاعات کاربری

عضو شويد
فراموشی رمز عبور؟

نام کاربری :
رمز عبور :


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

مطالب تصادفی

تبلیغات اختصاصی ( با بخش تماس با ماهماهنگ کنید(

آخرین عناوین

طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ

قیمت:50000ریال

موضوع:

طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)



طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ
شرح کسب و کار
تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با قیمت ارزان و هم به سادگی به آن دست یابند هم از خاصیت هایی که دارد بتوانند استفاده کنند و هدف از این طرح این است که مردم بتوانند از گوشت هایی که بدنشان به ویتامین ها و پروتئین هایش نیاز دارد استفاده کنند و به سادگی به آن دست یابد
الف) چشم انداز
مأموریت
ب) بازار هدف و مشتریان بالقوه
رقبا
ج) برنامه ها
قیمت گذاری
نیروی کار مستقیم
مواد اولیه:
محاسبه قیمت تمام شده و قیمت گذاری خرده فروشی
شرح منابع انسانی
4- تجهیزات:
5- سازمان کسب و کار
7- طرح عملیات تولید
پخت مقدماتی
اضافه کردن روغن و چربی
اسید گلوتامیک و نمکهای آن:
مواد بسته بندی کنسرو گوشت شترمرغ
پرکردن در بسته
مرحله دوم- اضافه کردن مایع
فرآیند دمایی کنسرو
سرد کردن
انبار کردن و نگهداری کنسرو
مهم ترین مواد نگهداری کنسروها
مدیریت تغییر و ارزیابی ریسک



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید