close
تبلیغات در اینترنت
کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات (رشته شیمی کاربردی)
.:: تاک مقاله ::. پرپوزال ، دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه

مطالب پر بازدید

پشتیبانی 24 سایت

[66190920 - 021]

تلگرام سایت

[989394308078]

تبلیغات

آمار سایت

  • افراد آنلاین : 2
  • بازديد امروز : 234
  • بازديد ديروز : 572
  • آي پي امروز : 10
  • آي پي ديروز : 44
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • بازديد هفته : 1,519
  • بازدید ماه : 10,429
  • بازدید سال : 32,140
  • كل بازديدها : 671,540
  • ای پی شما : 54.226.23.160
  • مرورگر شما :
  • سیستم عامل :
  • كل کاربران : 312
  • كل مطالب : 3631
  • كل نظرات : 0
  • امروز : پنجشنبه 02 اسفند 1397

اطلاعات کاربری

عضو شويد
فراموشی رمز عبور؟

نام کاربری :
رمز عبور :


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

مطالب تصادفی

تبلیغات اختصاصی ( با بخش تماس با ماهماهنگ کنید(

آخرین عناوین

کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات (رشته شیمی کاربردی)

قیمت:50000ریال

 

موضوع :

کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات (رشته شیمی کاربردی)

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

معرفی :

شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود

فهرست مطالب

شیر ۱۰
ترکیبات شیر ۱۰
عوامل موثر در ترکیبات شیر ۱۰
نژاد ۱۱
فصل ۱۱
سن ۱۱
نسبت ویت ۱۱
حالت قلیایی و اسیدی ۱۲
شیر معمولی و غیر مرضی ۱۲
استاندارد شیر ۱۳
شیر حرارت ندیده ۱۳
شیر پاستوریزه ۱۳
شیر استرلیزه ۱۳
شیر استرلیزه UHT 13
روش آزمون ۱۴
تعیین مقدار چربی شیر ۱۴
تعیین اسیدیته شیر ۱۴
تعیین درصد ماده خشک ۱۵
تعیین دانسیته شیر ۱۵
جستجوی تقلبات در شیر ۱۶
پنیر ۱۷
تعیین مقدار چربی پنیر ۱۹
تعیین اسیدیته پنیر ۱۹
تعیین مقدار Ph پنیر ۲۰
تعیین درصد ماده خشک ۲۰
تعیین نمک پنیر ۲۱
تعیین پروتئین پنیر ۲۲
خامه ۲۳
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران ۲۴
تعیین مقدار اسیدیته خامه ۲۴
تعیین مقدار چربی خامه ۲۴
کره ۲۵
استاندارد کره پاستوریزه ۲۶
ویژگی های عمومی ۲۶
ویژگی های شیمیایی ۲۶
تعیین اسیدیته کره ۲۷
تعیین رطوبت کره ۲۷
تعیین مواد باقیمانده شیر ۲۸
تعیین درصد نمک کره ۲۹
تععین چربی کره ۲۹
دوغ ۲۹
تعیین مقدار چربی دوغ ۲۹
تعیین مقدار اسیدیته دوغ ۳۰
تعیین ماده خشک دوغ ۳۰
تعین میزان نکم دوغ ۳۱
ماست ۳۱
تعیین اسیدتیه ۳۱
تعیین PH ماست ۳۱
تعیین درصد چربی ۳۲
تعیین ماده خشک ۳۲



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید